Enra fietsverzekering: van diefstalverzekering tot pechhulp

Enra fietsverzekering: van diefstalverzekering tot pechhulp

Bij de aanschaf van uw nieuwe of tweedehands fiets wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. U kunt er daarom voor kiezen om uw fiets te verzekeren tegen diefstal. Bij de aanschaf van uw fiets kun u direct in de winkel een Bike Totaal fietsverzekering afsluiten. Uw fiets wordt dan 3 of 5 jaar lang verzekerd voor een éénmalige premie. U heeft de keuze uit een diefstalverzekering of een diefstal plus cascoverzekering. Voor elektrische fietsen heeft ENRA een speciale E-bikeverzekering.

Diefstalverzekering of diefstal plus cascoverzekering

De Bike Totaal fietsverzekering van ENRA heeft twee verzekeringspakketten, namelijk een diefstalverzekering die dekking biedt bij diefstal, en een uitgebreide cascoverzekering. De cascoverzekering dekt naast diefstal ook eventuele schade aan uw fiets. Kiest u voor de casco verzekering dan heeft u automatisch ook recht op verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice.

E-bike verzekering

Voor E-bikes heeft ENRA een speciale, voordelige E-bikeverzekering. Ook voor uw e-bike kunt u kiezen uit de diefstalverzekering of een uitgebreide cascoverzekering. De cascoverzekering dekt naast diefstal ook eventuele schade aan uw e-bike en geeft u recht op verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice.

Verzekering tweedehands fietsen

Ook bij aanschaf van een tweedehands fiets kunt u in onze winkels een fietsverzekering afsluiten. De verzekerde waarde wordt bepaald aan de hand van de taxatiewaarde of de aankoopprijs. Voor de verzekering van uw tweedehandsfiets gelden bijna dezelfde voorwaarden als voor nieuwe fietsen, alleen de pechhulp is bij tweedehands fietsen niet van toepassing.

Meer informatie over de Bike Totaal fietsverzekeringen

De Bike Totaal fietsverzekering is ontwikkeld samen met Enra verzekeringen. Sinds jaar en dag is Enra verzekeringen bv dé specialist in tweewielerverzekeringen.