Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

ATB Verhuur

Mountainbike Verhuur Utrechtse Heuvelrug, route Leersum en Amerongen

Voor het huren van mountainbikes bent u bij ons aan het goede adres. Wij verhuren 29-ers van de merken Giant en Merida (we vernieuwen de fietsen constant, u kunt ook een huurfiets bij ons kopen).

De kosten zijn € 25 per dag/keer (inleveren een half uur voor sluitingstijd). Hierin inbegrepen zit het gebruik van een helm en het gebruik van het ATB vignet Utrechtse Heuvelrug zodat u gebruik kunt maken van de nabij gelegen ATB routes Leersum en Amerongen.
Mochten er mensen meekomen met een eigen fiets dan kunnen zij bij ons het ATB vignet aanschaffen (à €7,50).

Een geldig identiteitsbewijs is nodig.
Op zaterdag verhuren wij tot 16.15 uur.

Zondag verhuur

Ook op zondag en feestdagen verhuren wij fietsen. Deze zetten wij dan echter vanaf 10.30 uur klaar bij restaurant 'De Heuvelrug' (Scherpenzeelsweg 45a, Leersum) omdat de winkel op zondag gesloten is. 

Reserveren kan voor zon- en feestdagen alleen per mail: info@biketotaalpater.nl voor overige dagen kan er ook telefonisch gereserveerd worden. Bij het reserveren per mail hebben wij de lengte van de fietsers nodig (ivm de juiste frame maat) uew NAW gegevens en uw mobielenr. Reserveren kan tot 16.00 uur de dag ervoor.

Vignet info

ATB Vignet

Route info

Leersum: http://www.mtbroutes.nl/route/602/Leersum

Amerongen: http://www.mtbroutes.nl/route/601/Amerongen

Clinics

Wij verzorgen ook MTB clinics voor groepen vanaf 2 personen. Leuk voor een bedrijfsuitje of om gewoon eens kennis te maken met het mountainbiken en de bijbehorende technieken. Informeer bij ons voor de voorwaarden.

Electrische fietsen

Wij verhuren ook electrische fietsen (€25 per dag). Indien u meer dagen wenst te huren spreken wij een ander lager tarief af.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen